Persoonlijk betrokken
bij jou en je onderneming

Wie is KOAS?

Renee Kunnen

Als fiscaal consulent verdiep ik me in administratieve en fiscale onderwerpen. Met deze kennis kan ik je ondersteunen en adviseren met betrekking tot de wettelijke regelgeving, zowel zakelijk als privé.

Hans Veen

De afgelopen jaren ben ik als administrateur en controller betrokken geweest bij het voeren van administraties, het opstellen van rapportages en jaarstukken. Met deze kennis kan ik je helpen om meer inzicht te krijgen in jouw bedrijf.

Koas

KOAS is een allround administratiekantoor dat zich richt op zzp’ers en kleine bedrijven. Ondernemers die mogelijkheden zien, snel schakelen en durven te ondernemen. Mensen die hun vak of vakgebied zo goed beheersen dat ze er de hele dag (en nacht ;)) mee bezig zijn. Of het nu gaat om een traditioneel beroep als makelaar of juist een nichemarkt als barista: KOAS ‘onderneemt’ graag mee.

Juist als je onderneming met de markt mee beweegt is financieel inzicht essentieel. KOAS streeft er daarom naar om minimaal elk kwartaal contact te hebben met jou als ondernemer. Waar nodig wordt de boekhouding maandelijks of vaker bijgewerkt om dit inzicht vast te houden. Dit levert financiële knowhow over je bedrijf op én je houdt tijd over om te ondernemen!

Ondernemers die doen waar zíj goed in zijn weten los te laten waar ze níét goed in zijn. Vaak levert het nog geld op ook! 

Onze service

Als ondernemer zie je overal kansen. Ieder gesprek inspireert om nieuwe stappen te zetten of producten te ontwikkelen. Deze ideeën kosten tijd en energie maar vooral geld. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om de administratie zelf te doen. Op deze manier sparen ze het geld van een boekhouder uit om in hun bedrijf te stoppen: een prima oplossing!

Met dat de onderneming groeit blijkt echter dat je elke week op ziet tegen de boekhouding. Facturen sturen lukt nog wel maar trouw alles invoeren schiet erbij in. Het uitzicht van de btw-aangifte die elke maand of kwartaal moet gebeuren overschaduwt de vreugde van het ondernemen. Tijd voor een boekhouder!

KOAS biedt administratieve mogelijkheden voor elke ondernemer. Neem contact op en ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen. KOAS: dé hulpvaardige formule voor elke onderneming!

Goede doelen

Behalve met bedrijven heeft KOAS ook een ruime ervaring met voeren van de boekhouding voor stichtingen. Zaken als verslaglegging, financiële transparantie en betrouwbaarheid zijn voor bevorderlijke instellingen erg belangrijk.

Deze administratieve zaken kunnen er, door de activiteiten van de organisatie, gauw bij in schieten. Een organisatie begin je immers niet om administratief bezig te zijn!

Praktische zaken als het innen van SEPA incasso’s en (protocollen voor) betalingen zijn diensten waarmee KOAS jouw stichting van dienst zijn. Geef de administratie in beheer bij KOAS en houd meer tijd over voor het ideële werk van je stichting. Ga je het gesprek aan?

Privé

Als je in Nederland inkomsten hebt moet je jaarlijks aangifte bij de belastingdienst doen. Elk jaar weer een moment waar veel mensen tegenaan hikken. Als KOAS voor jouw onderneming de boekhouding voert wordt deze aangifte moeiteloos meegenomen: inzicht in je bedrijf is er toch al. Service van de zaak, zeg maar.

Maar als particulier kun je wellicht wel wat hulp gebruiken. KOAS kijkt graag mee en geeft handige tips en advies tijdens je jaarlijkse aangifte.

Loop je ieder jaar te vechten tegen de deadline van de belastingdienst? Of overzie je de veranderingen niet meer, door bijvoorbeeld de aan- en verkoop van je huis? Neem gerust contact op!

Ieder kwartaal

Zie je op tegen de BTW aangifte?
149 per kwartaal
 • Geen aangiftestress
 • Inzicht in je bedrijf
 • Voorkom boetes!

Jaarlijks

Hulp bij jaarafsluitingen
249 per jaar
 • Doe zelf je administratie
 • Opstellen jaarrekening
 • Alle info voor je jaaraangifte

Privé aangifte

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting
125 per aangifte
 • Aangifte inkomstenbel.
 • Gratis tips en advies
 • Geen aangiftestress

Totale ontzorging

Onoverzichtelijke boekhouding?
67 per uur
 • Overname administratie
 • Boekhouding als tool
 • Tijd om te ondernemen!

Renee Kunnen

Hans Veen